LIEBSTER AWARD - discover new blogs

sobota, 9. marec 2013


Urška me je danes presenetila z blogersko nagrado, za katero se ji zahvaljujem, čeravno do danes nisem vedela, da obstaja:) "Pravila" si lahko preberete zgoraj, namen te nagrade pa je promocija blogov, ki si, v blogosferski množici, zaslužijo, da se jih izpostavi. 


Izbrala sem 5 blogov, ki jih redno prebiram:

Ana je tista Ana, ki me je navdušila nad receptom popolna čokoladna torta Hershey's, po katerem so narejeni jagodni kolački. Redno objavlja raznolike recepte, njeni kolački (cupcakes) pa so mojstrsko okrašeni. Fotografije pripravljenih jedi so mamljive, recepti pa dobro izbrani in razumljivo zapisani.

- Deja piše v angleščini in to z odliko. Posveča se prehrani, rekreaciji, zdravju, ličenju in ustvarjanju z ličili, včasih pa razkrije tudi kaj bolj osebnega. Vsakodnevna vadba, jasno zastavljeni cilji in vedno zanimiva frizura so tiste lastnosti, ki jih pri njej znova in znova opažam.

- Cinnamon and Thyme je blog v slovenščini s prekrasnimi fotografijami, na katerih je lep porcelan, žličke, šalčke, krožniki in krožnički, lepi in lepši kozarci ter čajniki, čipke, prtički... Vidi se, da je v vsako objavo vloženo veliko truda, vsaka objava je profesionalna, z veliko mero okusa in smisla za vizualno prezentacijo. Občutek ob prebiranju bloga je tak kot kadar prelistavam dobro kuharsko knjigo.

- Tino "poznam" še iz njenega prejšnjega bloga. Je študentka, ki se je pred kratkim vrnila iz erasmusa v Španiji. Ob študiju pa se želi izobraziti še za slaščičarko, o njeni slaščičarski praksi pa piše tudi na blogu. Piše o življenju, o sladkostih in grenkobah ter o hrani. Objavlja preizkušene recepte.

- Sarah berem vsak dan, ker objavlja vsak dan. Objave so družinski dnevnik o njenem življenju, življenju njenega enoletnega sina ter moža Davida. So iz ZDA in nedavno tega so se iz mesta preselili na farmo njenih staršev ter sklenili, da bodo kmetje. So paleo, objavljajo pa tudi na youtubu (Make your life simple).
3 komentarji on "LIEBSTER AWARD - discover new blogs"
  1. Ooo, ful hvala <3 Zelo lepo si napisala in super, da lahko odkrijem še kakšen nov blogec ;)
    Sm kr brez besed ostala ;)
    <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooo špela, hvala za omembo!! Pridi kaj skuhati na blog :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi jaz se pridružujem zgornjima dvema komentarjema ... ostajam brez besed in hvalahvalahvala ;)

    OdgovoriIzbriši