DIY PROJEKT: BROŠKA

petek, 15. februar 2013
Včeraj je bilo valentinovo, zato bo današnji diy projekt v znamenju srčkov:)


Za današnji projekt sem želela narediti broško v obliki srčka, vendar nikakor nisem našla "pravega recepta", kako jo oblikovati. Potem pa sem med brskanjem po internetu naletela na Minted Strawberry in ta odličen tutorial. Izdelava broške je enostavna, broško pa lahko pripnete na elegantno obleko ali pa na usnjeno jakno in v obeh primerih bo odlično popestrila vaš videz.
Za izdelavo broške potrebujete usnje, kristalčke, sponko in lepilo. Ko sem na Minted Strawberry gledala, kaj rabim, sem mislila, da bo najtežje najti kristalčke, pa se je izkazalo, da se jih da dobiti celo v Müllerju in da je težje priti do usnja. Sem spraševala naokoli, kje bi lahko dobila košček usnja, pa sem morala vprašati kar nekaj ljudi, da sem dobila odgovor (da se ga dobiti v trgovini Koža na Slomškovi v Ljubljani, če ga boste kdaj iskali:)). Aja, pa kupila sem si še lepilo za lepljenje kristalčkov, kar se je izkazalo za kar dobro idejo, saj so kristalčki majhni, tako da potrebuješ nekaj za precizno nanašanje lepila, pa še fajn je, da postane prozoren, ko se posuši in tako na broški ni vidnih ostankov lepila. 
Pa še en nasvet, če bi želeli sami narediti to broško: če boste v Müllerju kupovali kristalčke, stopite še na oddelek, kjer imajo lake za nohte in kupite nalepke za nohte (majhne kristalčke), saj boste z njimi tako lepo zapolnili prostor med posameznimi kristalčki.    
Jaz se takšnega darila za valentinovo ne bi branila, pa ve?:) 

Objavi Komentar
Objavite komentar