WHAT IS IN MY BEACH BAG // KAJ JE V MOJI TORBI ZA NA PLAŽO

sobota, 10. avgust 2013

Verjetno je večina med vami že kdaj naletela na kakšen YouTube posnetek ali kakšno blogersko objavo z naslovom What's in my bag.

No, tudi jaz sem, ko smo bili na morju, stresla vse iz torbe in vsebino torbe pofotkala. Ura je bila takrat sedem zjutraj, šli smo namreč na sončni vzhod. Zato so bile v torbi takrat tudi pižame:).

Bi se pa še malo ustavila pri sončnem vzhodu. Ko ste na morju, se vsaj enkrat zbudite okoli pol šeste ure in se odpravite na plažo, da pričakate sončni vzhod. S sabo vzemite še malčko, ker se bo verjetno prebudila tudi lakota.
Ko se sonce prikaže izza hriba, te le ta namreč prevzame  in vsa utrujenost kar naenkrat mine. Potem pa v vodo, ki je zjutraj čista in mirna, okoli tebe pa tišina in spokoj. Preprosto lepo. Tako da, vsekakor priporočam.:)

Pa se vrnimo na vsebino torbe. Če bi vsebino torbe pofotkala popoldne, bi se v njej zagotovo našli še kremo za sončenje, kakšno knjigo ali tablični računalnik. Sicer grem na morje rada brez vse tehnologije, brez računalnika in interneta, tudi TVja ne rabim v apartmaju. Podnevi si itak na plaži, zvečer pa greš v mesto ali pa ga preživiš na terasi, če ne drugače, s knjigo v roki. No, letos je tablica služila kot nadomestek knjige. Nanjo sem naložila eno knjigo, bolj zato, da vidim, kako se obnese takšno novodobno čitanje. In ker me je knjiga čisto potegnila vase, dva dni tablice potem sploh nisem odložila:). Tako sem bila na plaži ena tistih, ob katerih vedno zavijam z očmi, ker še na morju ne morejo brez vseh teh igračk:).
Branje iz tablice mi je bilo kar všeč, čeprav bi, če bi imela na izbiro knjigo in tablico, še vedno raje posegla po knjigi.:)

In kaj se ponavadi znajde v vaši torbi za na plažo?


Objavi Komentar
Objavite komentar