PETI ROJSTNI DAN RETROSPEKTIVE

ponedeljek, 22. januar 2018
RetroSpektiva praznuje peti rojstni dan!:)

Tortica za peti rojstni dan

Letošnje leto je bilo pestro leto, polno sprememb in pozitivnih premikov. Tudi na blogu jih je bilo nekaj in o tem bomo pisali v današnji objavi. Tako kot vsako leto ob takem času se bomo namreč ozrli na preteklo leto delovanja bloga in si ogledali nekaj statističnih podatkov. 

V petih letih smo napisali 444 objav, od tega 44 objav v preteklem letu. Objave smo redno pisali vsi člani ekipe, Miha in Eva sta v preteklem letu napisala 13 objav, Špela pa 12. Naš cilj - napisati eno objavo na teden - smo realizirali  (z izjemo enega tedna:) in poletnih počitnic, ko smo si vzeli čas za oddih). Pri tem nam je pomagala tudi Kristina, naša nova članica ekipe, ki je na blog prinesla nov zagon in energijo. Njene objave si lahko ogledate tu: KLIK!

V letošnjem letu smo uživali tudi v snemanju videov, objavili smo šest videoposnetkov, ki si jih lahko ogledate na našem Youtube kanalu: KLIK!

Najbolj brana objava pretekih petih let je Moja paleo izkušnja: nasveti za začetnike, v preteklem letu pa so si bralci največkrat ogledali recept za Jagodno mousse torto, sledita pa ji objavi Domača mast in ocvirki, ki je bila najbolj priljubljena v zimskih mesecih in Tedenski paleo jedilnik

Google Analytics: najbolj brane objave preteklega leta

Najbolj brana objava, napisana v preteklem letu, je objava Pečen sladki krompir s sirom. V preteklem letu smo največji obisk zabeležili 18. marca, ko so ljudje množično brali recept Jagodna mousse torta. Upamo, da so recept tudi preizkusili in da je torta uspela:).

Google Analytics: Nihanje ogledov skozi leto

Kot vsako leto, smo tudi letos pokukali med najbolj iskane ključne besede. Besedne zveze, ki so v preteklem letu bralce največkrat pripeljale na naš blog so paleo dieta, retrospektiva blog, jagodna torta in mandljeva moka

Google Analytics: najpogostejše ključne besede preteklega leta

Pobrskali smo tudi po najbolj zanimivih ključnih besedah, tokrat so se na seznam uvrstile besedne zveze: kako se lotiti čiščenja zaprašenega stanovanjaali hujsamo, ce nas zebeyoutube serija usoda, kaj jesti za jajcnikepiškoti iz masti ter zanimivo in nenavadno pecivo. Upamo, da so bralci na blogu našli, kar so iskali:).

Google Analytics: Branost po mestih po svetu v preteklem letu

Google Analytics je v preteklih petih letih zabeležil obiske bloga iz 142 različnih držav, v preteklem letu pa iz 104 držav. V Sloveniji smo bili najbolj brani v Ljubljani in Mariboru. Sicer vse več ljudi na naš blog prihaja iz mobilnih telefonov - v preteklem letu jih je bilo namreč ravno toliko kot tistih, ki dostopajo do bloga preko računalnika. 

Google Analytics: branost po mestih v Sloveniji v preteklem letu


Statistični pregled petega leta delovanja na tem mestu zaključujemo. Če želite biti še bolj na tekočem glede dogajanja na blogu, lahko pokukate na Instagram, prav tako pa nas najdete tudi na Facebooku, Pinterestu in Twitterju

Lansko leto smo ob rojstnem dnevu bloga posneli video o našem blogu z naslovom Zgodba o blogu, ki opiše naše začetke, se sprehodi čez del naše zgodovine in zajame štiri leta delovanja bloga. Vabljeni k ogledu.



Hvala vsem, ki nas spremljate. 
Upamo, da vas z novimi vsebinami pritegnemo tudi v prihodnjem (že šestem) letu delovanja.

Objavi Komentar
Objavite komentar