4. ROJSTNI DAN RETROSPEKTIVE & ZGODBA O BLOGU

ponedeljek, 23. januar 2017
Minila so že štiri leta, odkar smo začeli pisati blog. Kot veleva tradicija, se bomo v tej objavi ozrli na zadnje leto pisanja, si ogledali, katere objave so bile najbolj brane, kdo od ustvarjalcev je bil najbolj priden, koliko objav smo napisali in še kaj. Za popestritev smo po principu draw-my-life pripravili Zgodbo o blogu, ki opiše naše začetke, se sprehodi čez del naše zgodovine in zajame štiri leta delovanja bloga. Vabljeni k ogledu.



Zadnje leto je bilo, kar se tiče bloga, precej ležerno, saj smo napisali 36 objav. Najboj pridni smo bili na začetku in na koncu leta, predvsem od septembra dalje, ko je blog dobil novo podobo in smo si zadali, da bomo vsak ponedeljek objavili prispevek. Med objavami je na prvem mestu še vedno Moja paleo izkušnja: nasveti za začetnike (ki je tudi sicer najbolj brana objava vseh štirih let), ki ji sledita objavi Poroka 2015: Poročno pecivo & darila za svate ter Domača mast in ocvirki.

Google Analytics: seznam najbolj branih objav

Najbolj brana objava, napisana v lanskem letu, je bila Umetnost pospravljanja - metoda Marie Kondo, ki ji je sledila objava Zlato mleko s kurkumo, ki ju je napisala Špela. Sicer je bila za pisanje objav najbolj pridna Eva, ki je napisala 14 objav. Najbolj brani smo bili 28. februarja, ko so ljudje množično brali recept Jagodna mousse torta. Naša najljubša objava preteklega leta je Roadtrip po Sloveniji, predvsem zaradi filmčka, ki ga je posnel Miha.

Google Analytics: Nihanje ogledov skozi leto
Besedne zveze, ki bralce najpogosteje pripeljejo na blog so paleo dieta, paleo recepti, mandljeva moka in retrospektiva blog.

Google Analytics: najpogostejše ključne besede

Še nekaj najzanimivejših besednih zvez, ki so obiskovalce pripeljale do našega bloga: carska mešanica po poljsko, ernst knam, kako stehtati kvas, kako se naučiti veliko snovi v kratkem času, kako se odpovedati sladkorju, koliko svaljkov na osebo, neplačilo glasbenikov na poroki, ne da se mi kuhati samo zase, naravna snov, ki ga voda nikoli ne izpere, palični mešalnik za dateljne, palačinke s kislim zeljem in hrenovko, pravna fakulteta vprašajo kje si študiral, prave perle so drage, penaste torte, retro pečice, žingerc rastlina, tortice eurospin škodljive:).

Google Analytics: Branost po mestih po svetu

Najbolj brani smo seveda v Sloveniji, sledita pa ji Hrvaška in Velika Britanija. Po podatkih Google Analytics smo bili v Sloveniji najbolj brani v Ljubljani, Mariboru in Celju. 
 
Google Analytics: branost po mestih v Sloveniji
 
Če želite biti še bolj na tekočem glede dogajanja na blogu, lahko pokukate na Instagram in na Lomography, kjer so na enem mestu zbrane Mihove lomo fotografije. Prav tako nas najdete tudi na Pinterestu, Twitterju in Facebooku.
 
 
Hvala vsem, ki radi pokukate k nam. Oglasite se še kaj!:) 


Objavi Komentar
Objavite komentar