PALEO ZA ZAČETNIKE (2 brezplačna priročnika)

nedelja, 2. februar 2014
V slovenščini resda ni veliko virov, kar se palea tiče, jih je pa več kot dovolj v angleščini. Poleg blogov in podcastov, kjer so informacije zelo razpršene, so zanimive tudi brezplačne e-knjige, največkrat v pdf obliki, ki jih pišejo večinoma blogerji in so dober vir informacij. Če blogov redno ne spremljate, in ne želite zamuditi posebnih ponudb, se naročite na njihove e-novice, ki vam jih pošiljajo na mail. Večina blogerjev, ki knjige kasneje prodajajo na Amazonu za simbolično ceno, jih najprej ponudijo brezplačno svojim rednim bralcem, vendar pa so te ponudbe časovno omejene in morate biti hitri, če jih želite dobiti brezplačno (npr. knjige, ki jih vidite na zgornji sliki, so bile brezplačne). O ponudbah pa boste obveščeni, če se boste naročili na njihove novice. Za paleo začetnike ali pa tiste, ki želijo  preizkusiti nove recepte predstavljamo dve e-knjigi, ki sta brezplačno dostopni na spodnjih povezavah.

Preprosta, kratka predstavitev palea in še nekaj zanimivih receptov.

Vsebuje podobne informacije kot prva knjiga, vendar v razširjeni obliki. Lahko jo kupite na Amazonu za  $6.09, na linku (zgoraj) pa jo dobite brezplačno.

Če ste bolj osredotočeni na hujšanje, pa smo vam že priporočili tale priročnik. Če ste paleo začetnik in potrebujete informacije v slovenščini, pa jih lahko najdete tudi na našem blogu, npr. Uvod v paleo najdete tu.
Objavi Komentar
Objavite komentar