POROKA 2015

torek, 31. marec 2015

Naslednji mesec bo večina objav posvečenih POROKI. Na valentinovo soboto smo bili namreč na Špelini poroki. Poroka je bila prelepa – nevesta je bila v beli obleki čudovita, vzdušje je bilo super, sproščeno in  umirjeno, vreme je bilo prijetno, v večernem delu pa smo uživali v božanski (tudi brezglutenski) hrani, se družili in plesali. 


Poroka pa zahteva več mesecev priprav, še posebej, če želiš cenovno ugodno poroko. Če sam organiziraš poroko, ima lahko to tudi poseben čar, saj poročni dan prehitro mine in se ti ta dogodek zagotovo bolj vtisne v spomin, če sam sodeluješ pri pripravah. So pa predpriprave zelo pomembne, da zadnjih nekaj dni  pred poroko nisi preveč obremenjen, sicer si potem na poroki že popolnoma utrujen in ne moreš v polnosti uživati vseh trenutkov poroke. 


Pri pripravah na poroko smo se za nasvete in ideje seveda obrnili na internet, na bloge, Pinterest in forume. In ker smo ugotovili, da so objave o poročnih pripravah redke, smo se odločili, da bomo Špelino izkušnjo delili z vami. Tako bomo nekaj besed namenili diy izdelavi vabil, z vami bomo delili seznam piškotov in peciv, ki smo jih pekli, enostaven diy projekt izdelave nalepk za poročno vino, Špelino izkušnjo o nakupu poročne obleke in čevljev zanjo in za ženina, o dekoraciji in zahvalah, poročnem šopku, pa tudi o tem, kako se sploh lotiti organizacije poroke

Objavi Komentar
Objavite komentar