FUJI MINI INSTAX 90 NEO CLASSIC

ponedeljek, 7. maj 2018
Rojstni dan je odlična priložnost, da ljubi osebi podarimo darilo, s katerim bo lahko ustvarjala spomine in jih delila z ostalimi. Tako smo Evi iz našega bloga kupili polaroidni fotoaparat, katerega si je želela že leta. Blog bo tako pod zavihkom Lomografija dobil dodatno okrepitev, saj bo polaroidne fotografije objavljala tudi Eva. 




Paketek simpatičnega, nekoliko starejšega, 90 Neo Classic polaroidnega fotoaparata je Eva odprla na praznovanju in z njim posnela prve fotografije. Naj omenimo, da gre za fotoaprat, ki se že nekaj let postavlja v prve vrste med boljše srednjecenovne fotoaparate in ga večkrat primerjajo z novejšimi, bolj izpopolnjenimi polaroidnimi fotoaparati. Gre za bolj digitalizirano delovanje fotoaparata, saj uporablja  baterijo, ki se jo lahko ponovno polni, zaslon, na katerem vidimo, katero možnost imamo vključeno, koliko polna je baterija in število posnetkov, ki nam jih je še ostalo. Ponaša se z možnostmi macro slikanja, slikanja pokrajine, skupine ljudi in osebe, vključitve in izključitve bliskavice, slikanje s časovnim zamikom in z možnostjo osvetlitve fotografij.
V zgornjem posnetku predstavljamo, kaj paket Fuji Mini Instax 90 Neo Classic vsebuje in nekaj osnovnih značilnosti fotoaprata, spodaj pa delimo prve fotografije, ki jih je Eva posnela na praznovanju svojega rojstnega dne.







Objavi Komentar
Objavite komentar