CRAFT IT FORWARD / GIVEAWAY

sreda, 29. maj 2013

Prejšnji teden je v RetroSpektivin nabiralnik priletel ptiček, ki ga vidite na zgornji sliki in sicer ptiček v obliki broške. Poslala nam ga je Prav posebna mama Urška v sklopu blogerskega obdarovanja Craft It Forward.  Craft It Forward deluje po principu dobim – podarim in sicer, ti dobiš DIY darilce od kolega blogerja, potem pa je tvoja naloga, da sam izdelaš pet darilc in jih podariš dalje. In potem on dobi darilo in ... Saj razumete:)
No, Craft It forward se izvaja predvsem  med blogerji, ampak ker se mi zdi, da jih je v kratkem času obkrožil že veliko, bom pravila igre nekoliko priredila:)
Darilca bom poslala petim bralcem, ki bodo to objavo komentirali, prednost pa bodo imeli tisti, ki bi želeli igrico nadaljevati in tudi sami izdelati pet daril.
Če pa ne bom našla pet takih junakov, bom preostala darilca vseeno razposlala tistim, ki bodo prvi komentirali objavo.  Tako da bo tole mešanica Craft It Forward-a in Giveaway-a:)

V komentar lahko napišete, katerega od DIY projektov, ki smo jih že predstavili na blogu, bi imeli najraje, čez kakšen teden ali dva pa ga mogoče dobite v vaš nabiralnik:)
5 komentarjev on "CRAFT IT FORWARD / GIVEAWAY"
  1. Nekdo mora prebiti led:)

    Đuboxu je najbolj všeč ...
    šoping vrečka (no, tudi snežak je simpatičen, ampak ni ravno pravi čas zanj, čeprav je kar mraz).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Đubox, mogoče pa se ravno šoping vrečka skriva v darilcu:) Pošlji svoj naslov na naš mejl, da ti ga lahko dostavimo:)

      Izbriši
  2. najboljša je bila prenova sobe (btw: kako se naredi vaza iz kozarca od marmelade?) dobra ideja je miza slaščic (mmmmmmmm torta!!!); zanimivi so pa vsi izdelki! škoda, da nimam talenta za kaj takega/podobnega.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Živjo Anonimni:) Če želiš dobiti tudi ti darilo, nam pošlji naslov na retrospektiva.blog@gmail.com;)
      Hvala za lepe besede... Glede vaze: vzela sem kozarec od 7days džema, mu odstranila nalepko (potopiš v vročo vodo in potem preostanek lepila odstraniš z odstranjevalcem laka za nohte:)) in ga porisala z belim flomastrom (Pilot super color white, kupiš ga lahko npr. v Mladinski knjigi). Lp, Eva

      Izbriši
    2. hmm... morda bom pa probala. in odkrila kak skrit talent, hehe.
      darilca se sicer ne bi branila, a ne bi bilo pošteno. ne morem dat nič naprej/v zameno. ko bom imela kaj za ponudit, se pa javim :)
      lp in uspešno naprej!
      marjana

      Izbriši