IDEJE ZA PRAZNIČNO OBDAROVANJE 💡

ponedeljek, 10. december 2018
Kot vsako leto tudi letošnje ni nič drugačno in kot bi mignil je nastopil preljubi december. Zanj je značilno da je zavit v tople nogavice, srečevanja z ljubimi osebami, lučke in darila. V družinskem krogu smo se dogovorili, da bo darila nosil Miklavž, saj je tak naš, avtohton mož (članek na to temo si lahko preberete tukaj). V svoji šiviljski vnemi sem želela vsakemu izdelati nekaj uporabnega in hkrati doma narejenega (no, sedaj vrjetno že veste, da pri obdarovanju vedno stremim k tem lastnostim). Kmalu sem prišla do res super uporabnih in dokaj preprostih idej, katere so navdušile tako mene, kot tudi tiste, ki so jih prejeli v dar. Darila so se med posamezniki malo razlikovala, "embalaža" pa je bila pri večini ista.




Osnova je bila nakupovana vrečka iz blaga v kateri so se skrivala razna mini darilca. Vrečko sem naredila po navodilih v videu, uporabila pa sem bombažno blago. Največ časa mi je vzelo izdelovanje aplikacij (navodila za izdelavo si lahko pogledaš v tem videu), samo sestavljanje vrečke pa je bilo dokaj hitro. Vsi so prav rako dobili tri vrečke iz starih zaves (navodila za izdelavo) , ki so bile v treh različnih velikostih (za uporabo pri nakupu različnih vrst in količin sadja ali zelenjave), znotraj vsake pa se je skrivala neka malenkost. Vsebino vrečk sva napolnila z kavo, črno čokolado, mandarinami, ajdovo moko, medom, nogavicami, vstopnicami za koncert, darilnim bonom za obisk toplic ali kina... Seveda vsakomur različno glede na interese.

Mala čebelica Mia je dobila pravi mali nahrbtnik (navodila za izdelavo) v katerem so se prav tako skrivale mandarine, doma zašite hlače z božičnimi vzorci in kuhinjski pripomočki za njeno mini kuhinjo.


Vem, da je odločitev kdaj in koliko obdarovanj bo znotraj posamezne družine pri vsaki družini drugačna zato upam, da vam bodo moje ideje v korist pri izdelavi lastnih daril za Božička ali Dedka Mraza.

Seveda pa se ne pozabimo v zaključku leta umiriti, globoko zadihati in se uzreti kaj vse se nam je v tem letu pripetilo in pripomoglo k naši rasti. Najlepša darila, ki jih lahko ljubim osebam podarimo so še vedno druženje, toplina in ljubezen.


Veliko ustvarjalne žilice vam želim.

Objavi Komentar
Objavite komentar