RUTINA

sobota, 19. julij 2014
You will never change your life until you change something you do daily. The secret of your success is found in your daily routine." John C. Maxwell


Vsi poznamo take dneve, ki so prikazani v filmčku, ki smo ga pred kratkim posneli: prezgodnje vstajanje - hitenje v službo ali šolo - gledanje na uro, kdaj bomo lahko šli domov - ko pa pridemo domov, smo že utrujeni, doma pa nas čakajo še knjige ali pa kup posode in perila. In tako dan mine, mi pa nismo storili ničesar, kar nas veseli in nas sprošča. Potem poskušamo vse nadoknaditi čez vikend, vikend pa je prekratek. In tako minevajo dnevi, tedni, meseci.

Če imaš blog, je objavam potrebno posvetiti nekaj časa in če si ga ne vzameš, se zgodi to, kar lahko opazite pri nas:). Kljub temu, da imamo ogromno nedokončanih objav v osnutkih in idej v glavi, se tam potikajo in čakajo, da jih bomo dokončali. V prihodnjem mesecu se bomo potrudili, da bomo, kljub vsakodnevnim obveznostim in dopustovanju, več pozornosti namenili naši Retrospektivi.

V nedeljo se odpravljamo v Toskano in če nam bo wi-fi naklonjen, se vam oglasimo že s poti. Vračajo se paleo objave, novi glasbeni prispevki, lomo fotografije, misli dneva in vse tisto, kar smo in bomo doživeli v tem poletju.
2 komentarja on "RUTINA"